2009 m. kovo 2 d., pirmadienis

Šiauliuose tuštinam kuprines

Pirmiausia, naujausia info apie atsisveikinimo vakarėlio traumas - lūžiai nepasitvirtino ir viskas grįžo į savo vietas. Truputį gaila. Buvau bepagaunąs paisano iš Tortiljų kvartalo polėkį. Kai sekmadienį susikrovėm daiktus, vos atkėlėm kurpines nuo žemės. Tiesiog neįtikėtina :) Gintaras ir Sonata po svyniotodo grįždami namo prigriebė ir mus su visa manta. Ačiū jiems - jei reikėtų važiuoti autobusu būtų taip pat blogai, kaip kad keliaujant dviračiu po Lietuvą ant kupros vežtis 50 kg kuprinę. Tą jau išbandžiau. Šiandien atsibudę Šiauliuose prieš nusiprausdami pirmiausia iškrovėm kuprines ir su Kubiliaus aistra atsisakėm pertekliaus. Mečiau velniop be skrupulų. Batus, rūbus kosmetiką. Manau, išėmiau gerus 10 kg. Dabar 60l kuprinė tik pusiau pilna ir man tas kelia ūpą. Toliau viskas ramu - namų kinas, popkornas, čili troškinys, kumpiukas, ledai ir vynas pas švogerius. Kaip ir sakiau - tobulinuosi nieko neveikti. Nors šian šiek tiek pasistūmėjau pirmyn su audio paskaitomis, kurių parsipūčiau į ipodą 17-kai parų non-stop klausymo:)

10 komentarų:

  1. Teisybės dėlei, reikia pasakyti, kad Aistis negali patikėti, kad jam niekas neskambina iš darbo. Aš negalėjau patikėti, kai gavau darbinę sms. Ir šeip, nuo tos vasario penktosios 2002-aisiais, po priėmimo į darbą pokalbio su gerb M. Vaupšu, nesu neturėjusi darbo.
    Šiandien buvo pirmasis iš minimum 26-ių pirmadienių, per kuriuos mes tikrai neisime į darbą:) Nice

    AtsakytiPanaikinti
  2. mielieji bedarbiai, ash vis dar tikiuosi jus pamatyti heathrow poryt...prashau praneshti skrydzio detales, o jus telefonus su savim imat? ar busit tik internetu pasiekiami?
    cia shiaip klausimas...vandens gryninimo tableciu nebus, bet galiu atveshti degtines:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kai nusileidome Madride, su savo kuprinėmis nuėjau nuo bagažo skyriaus iki metro ir galvojau, kad tikrai tikrai apsivemsiu. Buvo silpna, žliaugė prakaitas... Po dviejų savaičių jau buvo daug geriau. O šiaip - pustuštė šešiasdešimtukė jau beveik idealu. :)

    kiaulia

    AtsakytiPanaikinti
  4. Beata, tablečių nebereikia. Išmetėm lauk tiek reikalingesnių rakandų, kad jos dabar atrodo kaip svaičiojimas ir daugiau nieko. Be to, sužinojom, kaip vandenį dezinfekuoti jodu:) Būtinai atvaryk į Heathrow. Berods, su Rita jau susirašėte.
    Kiaulia, man regis, istorija bus labai panaši. Jau Tailande iš pradinio turinio bus likę koks 40 proc.

    AtsakytiPanaikinti
  5. beje, visiems anonimiškiems - jei pavyksta, reikia jungtis per vardas/url, tuomet galima savo vardą įrašyti.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Manau, tos nosys ir rankos, anot Aisčio: ak, kaip gaila, kad nesulūžusios :))))))))) man rodos, pats tikriausias ŽENKLAS, kad nuobodu kelionėje tikrai nebus ir nuotykių stygiumi pasigirti negalėsite.. :))
    Keep it going ;)
    p.s. vaistų nuo pagirių, tikiuos, neišmetėte??? :)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aisti, blogo nustatymuose padidinkit irasu skaiciu viename puslapyje! Nesimato keliones masto!:)

    Atsiprasau, lenda profesines ydos...

    AtsakytiPanaikinti
  9. Renatai, padariau. Tobulink toliau :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Vaida, neismetem :) Bet ju cia nereikia. Vakar tipo buvom pavarge nuo jet lag'o, bet tusinomes iki nepamenu kada, o keltis buvo lengva kaip einant i roju ;)

    AtsakytiPanaikinti