2009 m. kovo 24 d., antradienis

Judame i Bangkoka

Vakar vakarieniavome pas musulmonus. Kai uzejome, jie pasisveikino Salam Alaikum. Siryt pusryciavome pas budistus. Jie pasisveikino iprastai tajiskai - sawadee. Musulmonai laika skaiciuoja nuo tada, kai ju pranasas Mahometas is Mekos pasitrauke i Medina.Tad siemet musulmonams - 1430 m. Budistai laika skaiciuoja nuo tada, kai mire Buda. Tad siemet budistams - 2552 m. Toje pacioje salyje 1122 metu skirtumas. Nereikia nei melafono :)

Siandien - paskutine diena Krabyje. Atsibuvom. Vakar visa diena gulejome po kriokliais

ir leidomes mergaites gides vedziojami po siksnosparniu valdas olose ir po laukiniu biciu lizdais uolu papedese.

Basta. Pietu juru pakaks. Kai pamatau vaizda su kokoso palme palinkusia virs smaragdinio vandens, man pabjura nuotaika. Nusibodo. Atsiprasau labai. Bet tokia tiesa. Rita sako, kad dar pabutu, bet pazadejes daug nuolaidu per seimos valdybos posedzius, issiprasiau i siaure. Todel sivakar vaziuojam nauju nuotykiu i Bangkoka. O tuo tarpu visiems labu dienu is pirmo nerimo Ko Tao salos Mango Bay (Saulelis atsiunte nuotrauka ;))

11 komentarų:

  1. ačiū, rita. dar kartą patvirtinai nuojautas apie šio pasaulio žiaurumą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aisti, kol tamsta piktiniesi kokosais ir palmėmis, mes čia žaidžiam žaidimą "šilta-šalta", nes oras kaitaliojasi sekančiu būdu: pavasaris-viduržiemis-pavasaris-viduržiemis. Taip kad, dėl dievo meilės, nevarykit palmių į medį!:)

    Apie šiaurės grožį: Rita, vakar Kino pavasaryje žiurėjom filmą "Lake Tahoe". Taip taip!! Ir nors veiksmas vyko Meksikos karštyje, o lake Tahoe filme pasirodė tik atvirutės pavidale, vistiek kažkaip miela. Ech, šiaurė.

    Linkėjimai iš "šilta-šalta",

    Milda

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas draugai,

    Jeigu anksciau paspaudus Internet Explorer Browser mano kompo ekrane atsiverdavo roche intraneto puslapis, tai jau eile savaiciu kiekviena darbo diena mane dziugina jusu blogas ir naujienos is jusu pasaulio puses. Nu tooooooooks kaifas skaityti! Nors LT pavasaris dar tik zadamas, bet uztat dabar gyvenama Kino pavasariu. Ir jeigu nera tikro pavasario, tai kino pavasaris labai geras. Diena dabar paskirstyta i 2 dalis - darbo diena ir vakaras Vingio kino teatre. Ir dar.. su salyga, kad man i Tailanda atvykti nepavyks, tai pagalvojau kodel gi ne Honkongas. Tai vat, siandien bilietai i Honkonga jau paimti :) Gal jus ten irgi planuotumete buti?
    Gerkite i save visa ta geri kuo daugiau!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Koks gražus jų raštas! Nuotraukos iš Krabi atsidarė su tais visais išvingiuotais vinguriuotais rašmenimis...
    Ir Rita, kaip Tu trumpai nusikirpusi!!!! Tik dabar pamačiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sužavėti nuotraukomis. Krabi nepaprasti vaizdai, uolos, vanduo, kaip iš piratų dienoraščio :). Mes gyvenam nors ir nuobodžiau, bet gerai. Laukiam naujų jūsų nuotykių :).
    Siunčiam linkėjimus iš Pakruojo, nuo Elytės ir Aliaus.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Zabarauskai, turek sazines su tokiais pareiskimais... cituojant klasika: jei taip, tada nafig... :)

    p.s. linkejimai nuo Jurgos

    AtsakytiPanaikinti
  7. Laukiam pasakojimu apie kitokius medzius ir vandenis... Tegul ir Bangkoke pirstukai lieka susukti i OK zenkla. Like Lietuvoje nesikrimskite taip baisiai del oro - ziema, kaip iprasta, baigsis balandi. Is kino festivalio ar whatever islysit tiesiai i pavasari. Beje, dienos jau akivaizdziai sviesesnes po lygiadienio.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aciu uz pagrista kritika del poziurio i palmes ir jura :) Totaliai sutinku, pritariu ir sudejes delnus prie smakro lenkiuosi :) Labai pakele nuotaika jusu komentarai, tad vakar visos dienos sukiu buvo - jei taip, tai nafik (Galdikai, nafik rasosi su "k", o ne "g" http://www.anarchija.lt/images/stories/food/nafik.jpg). Aciu uz linkejimus, siunciame labu dienu atgal. Beje, apie nuotraukas. Siandien visai neblogu pripyskinom - besifotografuojancius supermenus, Buda, gerianti kokakola, vienuoli... velnuolio neisduosiu. Rita ides i bloga ir patys pamatysit. Kai saka - nirvana yra nirvana, bet pagyvent irgi reikia:)) Odeta, del Honkongo dar neapsisprendem. Matysim, daugiau zinosim liepos menesi. O kada ten busi?

    AtsakytiPanaikinti
  9. Beje, Artai arba kas turit, atsiusk man savo nauja e-mail adresa i aistisz@gmail.com Reik prodiuserio isminties ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. a.laskauskas@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aciu uz nuoroda, bet siulau isiklausyti i antro is triju tarima... akivaizdziai girdisi "g" :)

    AtsakytiPanaikinti