2009 m. kovo 12 d., ketvirtadienis

Stebuklas ivyko!!!

Vienoje interneto kavineje radau instaliuota "Picasa", todel kairej pusej apaciau galite rasti musu nuotraukas, neredaguotos, necenzuruotos (nes 1batas- 1 minute, nera laiko grazinimams). Linkejimai

7 komentarai:

  1. Sveiki.
    Labai grazios fotkes. Matosi, kad msgiai laika leidziat. Saunuoliai. Laukiam tolimesniu nuotykiu aprasymo

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vilniuje baisus karstis. Saule rekia, nei vieno debesies. +4 pavesyje (11:25 val ryte)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Linkime toliau grozetis Azija.
    Teta Janina ir Algirdas

    AtsakytiPanaikinti
  4. Valio, kad jau yra nuotraukos!
    Rita, su visa iskirtine pagarba tavo profilio groziui, kol kas nuotrauku flange balsuoju uz Aiscio - undineles foto. Jei joje dar butu saulelydis, ir jei Aistis butu labiau apzeles..:)

    Linkejims!
    Milda

    AtsakytiPanaikinti
  5. O, Jurgi, kaip puiku, kad budistishkai galvoji tik apie gerus dalykus:) Beje, Bangkoke mateme aitvarus - kazkokiam parke juos leido, is tolo nesimate, bet berods vienastropiai. Tai gal vis del to tiesa, kad March - kite flying month in Bangkok. Kai grishime is rojaus, bangkoke bandysime varyti i toki parka, Lumpini berods vadinasi, tai tenai sako buna daug aitvaru.
    Seimynele - malonu, kad skaitote.
    Dede algi ir teta Janina - linkejimai atgal. Pamirsau, kad Jus irgi skaitote, reikes padoriau rashyti:)
    Mildute, nesupratau, tu mano drauge, ar Aiscio?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Ritute Aisti paziuzejau fotkes, labai grazu..
    mes savaitali irgi matem aitvaru pora, kazkaip jie madingi pasidare, arba ash pradejau juos pastebeti, taigi Aldeburgh buvom su Tomo mama ir ten dede toks leido aitvara kuris atrode kaip zuvis...ash sakau Izabelei, ziurek koks grazus aitavaras (ji iskarto pradejo begt link to aitvaro apziuret, o dede kuris leido aitvarus is karto pradejo vynioti meshkeres, kad ponia neisivyniotu i jo zilkas) taiva tai ash sakau va ziurek aitvaras,....jinai man NE MAMYTE CIA ZUVIS...
    Toliau transliuokite skaitome labai labai

    AtsakytiPanaikinti
  7. Karrr,

    Lumpini parkas, Lumpini parkas! Ten zinokit toooooookie baisus zverys laisvi vaiksto, kaip sumazinti drakonai! tai jie gali visus aitvarus suesti, nieko neliks iki grisit Bankokan!

    AtsakytiPanaikinti