2009 m. kovo 6 d., penktadienis

Viskas taip, kaip turi buti

Butent toks jausmas buvo, kai siandien vaikciojau po Big Mango, Azijos Venecija ar Angelu miesta. Kazkaip viskas artima, suprantama, normalu, ko ir tikejausi.
Ir net center of backpacking universe - Khao San road - neatrodo stebuklingas, nes jos vaizdelio prisiziurejau besiruosdama kelionei.

Ir net drambliukas, kuriam reikia pirkti maisto uz 10 doleriu minetoje gatveje nenustebino:)

Buvau ir pirmoje savo gyvenime budistu sventykloje. Kazkaip ramu pasidare is jos isejus.

Mano dideliam dziaugsmui - radau upe:) Na, cia su tuo radimu yra taip - vis dar neturime padoraus zemelapio, o cia kazkaip labai jau painios tos gatveles. Tai kai radau upe, labai apsidziaugiau, o dar labiau apsidziaugiau, kai prie upes radau kazkoki gynybini forta. Ir mano dziaugsmui jau visai nebuvo ribu, kai prie to forto vyko koncertas "Jazz in different perceptions". Buvo graziai dainuojama bossanova - o ko daugiau reikia, karsta, lengvas vejelis ir bosanavoa - praktiskai Brazilija Bankoko viduryje:

Salia kanalo nuostabiai smagi mergaite man padare mild sriubos ir pavymui nusisypsojo:

Senute praejo su zaislais, didesniais uz ja pacia - kazkaip nelabai suvokiu - negi kas perka tokio dydzio zaislus ir juos tempia lektuvu paskui?

Nors, ko cia as stebiuosi - gatvese ir dar didesniu ir labiau nereikalingu nesamoniu pardavineja.

Bet daug cia ir labai reikalingu daiktu parduoda, kaip, pavyzdziui, laukinis pasirinkimas Converse sportbaciu. Mielas Audriau Sapkinai, kvieciame tave i Tailanda 'ant sportbaciu'.

Taip ta diena ir prabego. Welcome to Thailand.

7 komentarai:

  1. Sveikuoliai, raso kaimynas is RKTrip:)

    Ooo, kaip saunu, daugiau kolegu kelyje atsiranda, daugiau lietuviu, nes kol kas nei vieno savo kelyje nesutikome:)

    Sekmes didziausios!!! Jeigu reikes pagalbos ar dar ko nors, butinai sakykite:)

    Rytis

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ant LT zemes - siandien pilnu ikarsciu Kaziukas. Conversu nematyti, pintines ir varpeliai su riestainiais ima virsu. Ir aisku, siuncia linkejimu jums.Kiek ten sestad ir sekmad skiriasi nuo kitu savaites dienu?

    AtsakytiPanaikinti
  3. As aisku negaliu nepaklausti: O kaip ten krize? Ar jauciate ka nors:) vakar Siauliuose atidare akropoli. Sake teko riboti zmoniu iejima. Visi verzesi apsipirkti Maximoje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vis dar negaliu patiketi, kad Jus jau is tikruju ten esate:)

    Be proto smagu skaityti Jusu ispudzius. Prasom pazerkit daugiau.

    Ir nupirkit tam drambliukui maisto, nepagailekit tu 10 doleriu, gal jis alkanas vaiksto:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Krizes - kaip nebuta, cia jos niekad ir nebuvo, Martynai, siulau vartuose taip ir parasyti. KRIZES NERA. RITA. Visas pasaulis toliau keliauja, tiesa, saloje, uzimti visi pigus kambariai su ventilaitoriumi, o like tik brangus su kondishke. Pigus - tai 10 doleriu, brangus - 45 doleriai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vakar kaip tik aiscio klausiau - o kokia siandien diena? nes visi is galvos isgharavo. Sugebejau prisiminti tik tai, kad ishskridome kovo 4 diena.
    Gretimoje saloje antradieni bus Full moon party, tai gal tuomet pasijaus, bet savaites dienos tai cia vienodos.
    Muges cia irgi ant kiekvieno kampo, labai stengiuosi laikytis ir nieko nenoreti:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ryti, jei ketinat grizti i Indokinijos pusiasali, tuomet, manau, susibegsim. Mes cia busim iki geguzes (Laose, Vietname, Kambodzoj, Singapure). Tad jei salys sutaps, suderinsim ir konkrecias vietoves:) Sekim marsrutus ir komunikuokim. Beje, ar pirkot Bankoke kompa? Mes norejom nuspirkti netbooka Pantipe, bet bais nuvyle kainos.

    AtsakytiPanaikinti