2009 m. kovo 9 d., pirmadienis

Saldyti visciukai orkaiteje

Kas butu, jei nusipirktumet saldytas vistos slauneles, bet tokias gerokai isalusias, ir ju net neatsilde, iskart detumete i karsta orkaite? Butume mes Koh Tao saloje:) Taip jauciames del didelio temperaturu skirumo, net galvoti kiek sunku, net ir rasyti sunku...Nu nemirstam nuo karscio, nebijokite, bet kunai tai visai nesuptanta, kas cia su jais darosi. Tai po truputi tirpsta ledukai ir mes tirpstame, bet dar nekepame.
Koh Tao - mazute, grazi, linksma sala. Visi tik nardo, tik nardo. Susitikome vakar su Sauleliu - jis cia jau astuntas menuo gyvena. Jis kazkaip bande ikalbeti Aisti nardyti, bet kazkaip turiu itarima, kad Aistis nepasirase. As paniskai bijau buti po vandeniu, taip taip.
Siandien, beje, buvome sushauke pirmaji Seimos valdybos posedi, kur darbotvarkeje buvo labai daug klausimu - po truputi planavome, kur ir kaip ir kada keliausime. Po truputi planas aiskeja. kai turesime visa, pasakysime. Dar planavome, kad nuveikti saloje be nardymo. Siuo metu kopiame i grazu kalna paziureti graziu vaizdu, pradejome 11 val, dabar dvi, tai mes dar pakeliui:) Labai jau letas ritmas.
Nuo siol Seimos valdybos posedziai vyks kiekviena nedarbo pirmadieni, pusryciu metu.
Siandien - antras nedarbo pirmadienis. Hail!

11 komentarų:

  1. kaip fain, kad kasdien rašote - ar ilgai? :) o internetas pakeliui į kalną mėtosi? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu kaipgi be darbinio rezimo, pirmadieniais - posedziai. Tikiu, akd tai laikina, linkiu daug spontanisku:) Jau tikrai zinok pasiilgome. Siandien press konfas, dazai:) Nors ir nenori, buk siek tiek su mumis:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ritute, kaip nusigavot iki Koh Tao?

    Odeta C

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, pas jus jau tikriausiai pirmadienis į vakarą, o pas mus dar tik prasideda. Hi! Sudominot mane, tad suskaičiavau - 52-asis nedarbo pirmadienis! :)) Smagu sekti jūsų kelionę (ypač smagu, kad dar neišgaravo entuziazmas rašyti kasdien, tai tikriausiai tęsis dar kokį mėnesį, dievaži ;). Mojuoju jums matės puodeliu ir siunčiu linkėjimus iš vasaros į vasarą! :) žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  5. Beje, nepavyko pasinaudoti Ritos patarimu jungtis per vardas/url, tad teks turbūt ir toliau būti šiek tiek anonimiška ;) Nieko, sako moterims paslaptingumas tinka... žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  6. o, su nuotraukom dabar gėris. keep it up.

    AtsakytiPanaikinti
  7. savadi,
    trumpa thai english pamokele:

    neu aaai - no ice - ledo ner
    neu aaai - no rice - ryziu ner

    AtsakytiPanaikinti
  8. sveiki. man toks jausmas, kad jus negalit atsipalaiduoti. posedziai, planavimai dar bala zino kas :) parasykit, jog dar ir tai masazu neisbandet?! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. taip taip, gal dar ir neatitruke mes nuo to planavimo, vat, dvi dienas be nieko, ir jau norisi kazko konkretesnio. Ir apie darba vis dar galvoju - Rasa, butinai parashkit, kaip sekesi Jums spaudos konfas - kokia ketvirta valanda musu laiku, laikysiu uz jus kumscius:)
    Ar ilgai kasdien rasysime - tikrai nezinome, bet galima ir norim, tai tikrai. Kol kas tai vienas malonumas.
    Jurga, vakar pastovejom prie tavo mylimiausio Whitening restorano, bet kazkaip neuzejom, nes tos kainos kandziojasi - paraangus tavo mylimiausias restoranas:)
    Bet uztat sukirtom po snapperi - cia berods kazkoks juros eserys? Tai ant groteliu keptas jis labai labia gerai buvo.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Gabe, internetas metosi ant kiekvieno kampo. Gali pasirinkti iprasta ir rautis plaukus del greicio arba "high speed" ir tada rautis plaukus del taksometro greicio :)

    Zydre, tikrai labai tinka. Skaitai komentara ir bandai atspeti kas rase. O gale pasitikrini. Taves dar niekada neatspejau ;) isskyrus takart su mates puodeliu. Nezinau, kaip bus su tuo rasymu. Esam nusprende daryti tik tai ka norime ir tada kai norime ;) Ziuresim, kaip bus.

    Giedriau, masaze nebuvom ir juroj maudemes tik karta ir tai koki 10 min. Kai viskas taip ranka pasiekiama tada nori atideti malonuma, kad butu stipresnis potyris ;) Bet del masazo galiu garantuot. Ir i ji eisim ir i kursus, kaip ji daryt. O kai ismoksiu, masazuosiu Rita dukart per savaite ir prisidengdamas Thai masazu ismusinesiu sau palankius Seimos valdybos sprendimus :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Ech, tas išdavikiškas matės puodelis... ;)

    žydrė

    AtsakytiPanaikinti