2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

Quick stats is Londono

Sklandziai pasiekeme trecia tarpine stotele po Siauliu ir Rygos. Dabar tupim Heathrow, siurbciojam alu, laukiam Beatos ir suvedam statistika. Pavyzdziui: Ritos 50l kuprine sveria 8.8kg, o 20litrinuke - 4.4kg. Mano 60l - 11.1kg, 20l - 3.8kg. Galiu pasakyt, kad kol kas esam labai patenkinti svoriais ir vaisciodami po oro uosta net neememe karucio. Kita statistika ikvepia maziau. Is Rygos skridom su Boeing 737-300, vietu 149, kuro sunaudojimas - 3.000l/h. Vadinasi, per 2,5 val higieninio eilinio nereiksmingo skryduko aparatas sunaudojo 7.500l kuro. Su tiek kuro mano naudota YLA (Paule, kaip vazinejasi;)?), t.y. 1998 Mazda 323 nuvaziuotu 105 mln. km (po Redo pastabos komentaruose perskaiciavau, is tiesu - 105k km :)). O per paskutinius 5 tarnybos man ir INT metus ji sunaudojo 1.760l kuro. Chesusmarija, kokie skaiciai!!! Redai, mums su Tavim aplikosauga nusispjaut, bet kad sitas mazas 32 m ilgio boeingas sitiek pavare kuro per toki trumpa laika tokiu trumpu atstumu su tiek mazai galvu, sutik, yra :( Bet OK, ne apie tai Heathrow Terminalas man patinka. Cia vel matau tokiu veidu ir sukuosenu, kaip per zvaigzdziu karus :) Nesinori nieko skaityt, browsint ir pan. Uztenka stebeti aplinka ir fiziskai jausti kaip pleciasi akiratis ;) Rita siuncia labu dienu ir parasys maziau technini posta is Tailando. Cheers mates!

9 komentarai:

  1. "Cia vel matau tokiu veidu ir sukuosenu, kaip per zvaigzdziu karus :)"

    Nesusilaikiau neidejes ekranizacijos:
    http://www.youtube.com/watch?v=0YSF5SfqF2o

    :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nesupratau? Kodėl kelionės maršrutas prasideda iš Londono?? :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Atsiimu komentara. Niekada nemokėjau žemėlapių dorai skaityti :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. suklydai - tavo mazda nuvažiuotų lygiai 125 000 km ;) bet, įdomumo dėlei, galima pasileist kokią international flight tracking real time monitoring'ą ir primest vienu metu ore esančių parpaliotų skaičių kasdien. diena iš dienos. sutinku, kad tada aplinkosauga jau visai nebe :(

    AtsakytiPanaikinti
  5. bl, vos nepamiršau - good luck! :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Renatai, absoliuciai tobulai tiksliai :)))))) Cia Heathrow, tik, zinoma be violence ir negatyvo, nes net nera siuksliu deziu, kur bomba ideti;) Redai, gal Tu ir teisus del Mazdos. Dabar tingiu skaiciuot, bet ji siaip vaziuoja 700km su 50l. Aura, siaip jo, buvo kelias per aplinkui, bet taip bilietai piguva - 1.5k lituku i viena puse.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Paulė, matyt, dar nematė šito įrašo, bet YLA jau spėjo pasiskųsti, nes kažkas jai su vėdinimo sistema, tai vieną šaltą dieną Paulei teko vairuoti su sniego gremžtuku rankoj ir vis prasivalyti akiratį iš vidaus:)

    AtsakytiPanaikinti
  8. :)))))) Su vedinimo sistema viskas OK, nors kondicionierius neveikia. Bet tai pasijus vasara. Dabar tegul pastumia rankenele, kad orsas automobilije cirkuliuotu isisores, siluma butu ant max, stiprumas ant max, o kryptis i langus.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Teisingai, Aisti - su vėdinimo sistema viskas ten tvarkoj :)

    AtsakytiPanaikinti