2009 m. kovo 31 d., antradienis

Lietus

Šiandien nuo pat ryto iki pietų Bangkoką plovė lietus - lyg pasidžiaugdamas , kad mūsų brangieji liudininkai susilaukė Šapiuko. Mes irgi labai džiaugiamės ir leidžiam sau ilsėtis pasyviai. Vakar buvom pasirengę pslikti Bangkoką ir varyti į Siamo širdį - Ajutają ir Kančianaburį. Sukvietėm į vakarienę naujuosius draugus gudbaibaibai ir visa kita. O siandien rytą pabudom ir supratom, kad niekur nevaziuojam. Nusprendėm pasiimti atostogų nuo atostogų. Eina sau tempas :))) Tad dabar jau keturias su puse valandos sėdim kažkokių jogų užeigoj, geriam aitrią arbatą ir klausome tokios muzikos, nuo kurios norisi nusimauti batus ir eiti per vandenį laiminant pasaulį. Bet to padaryt negalim. Mat vakar buvom TOSE gatvėse - Soi Cowboy ir Nana. Tai pirmojoje Aistis turėjo didelį pasisekimą, o antrojoje, irgi Aistis turėjo didelį pasisekimą, bet jau ne tarp moterų, o tarp vyrų, pakeitusių lytį - ladyboy, ar katoi tajiškai. Nieko ypatingo, Aistis džiaugiasi:) Dabar visas ramus vegetariškam jogų bare suvedinėja mėnesio finansinius galus ir sako,kad turim 2 EUR pliusą :) Šiandien mes jau suprantam, ką reiškė žodžiai "vaikščiokit lėtai". Be to, ramiu žvilgsniu žiūrim, kaip audra varto tajų skėčius ir reklamas, vanduo gatvėje kyla iki kulniukų, o nykščio dydžio tarakonai lenktyniauja, kas greičiau nuo potvynio pasislėps Aisčio tašėje. Matyt visgi reikės nusiimti batus ir eiti per vandenį ;)

7 komentarai:

  1. Gal vaziuosite i aitvaru festivali Italijoje balandzio pabaigoje? :) Dali lauktuviu nastos perimciau :))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Atostogu nuo atostogu?? Jau?? (Kazkodel suskambo ausyje Mamontovo daina Atsibusk, Ja au...)Jogu baras.. Cia ideja, laisva nisa ant LT zemeles, jei jau yra rieduciu, tai Vilnius atlaikytu ir jogu.. Tu ten viska apziurek gerai, gal paskui koki versliuka... Turiu pazistama vis dar laisva finansu zinova, ojj, jau ir matau..:)Faina, kad sutaupete tuos 2 EUR:
    )Ir kaip taip gerai pavyksta laikytis biudzeto - sunku?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mokausi - viena gena suspenduoji, skaiciuoji pliusa :)
    Aisti, radau Indres irasa apie reportus. Kokiai laidai juos rengi? Bandysiu dazniau sukiot radijuskos rankena ant LTR ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. tai dabar, numetus tempa, jums prasides tikros atostogos!:) jogu baro atmosfera uzbure, paskaiciau ir man netgi cia norisi vaikscioti per vandeni:) o Vilniuje si ryta netgi zydras dangus buvo, bet per 15 minuciu vel pilka uzdanga uzsitrauke. Pylimo gatve gyvybinga kaip visada,
    linkejimai is trecio auksto:)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man tiesiog labai smagu, nuo šios dienos Azija mestels dar didesnę saują prieskonių. Mes vakar nei sekundei nesusinervinę, išsisukom iš Kambodžos pasieniečių pinklių bei linksmuoju autobusėliu, atvažiavom į Siem Reap. Lėtai siurbčiojam ledų kokteilius, ganom akis į gatvės prekeivius ir tiesiog mėgaujamės diena.

    AtsakytiPanaikinti
  6. bet tai kad musu tempas ir taip letas, gal mes seip, greitai pavargstame:)
    Jolanta, suagok Pylimo gatve nuo triuksmo, masinu:) Ir laukciau is taves e.laisko i rita.stanelyte@gmail.com, bo tavo neturiu jokio kito meilo, tik darbini turejau:)
    Laimona, gal ir man parashyk i meila - labai jau idomus tie kambodzijos pasienio vingiai.
    Noriu viesai pasidziaugti dar viena draugu atzala - panasu, kad kovo 31 is tiesu special diena , nes ne tik shapiukas gime, bet ir galdikiukas. Vaje kaip mes cia dziaugiames uz visus:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Jurgi, balandžio pabaigoje mirkysim kojas rytų Tailando ryžių laukuose:) Aitvarus kol kas tik prisimenam, kai pučia stabilus vėjukas. Šiandien jo nebuvo, bei kai nešėmės su mocikeliu 80km/h tai pūtė toks, kad ir Quantumo stropus būtų nutraukęs. Man nuo galvos nunešė kepurę į palmes:) Sonia, nedarysim jogų baro. Mes labiau panašūs į barų jogus. Ypač aš, sorry už egocentrizmą. Kai prisimenu išleistuves InVino, vis dar užniežti nosį ir ranką:)) O dėl biudžeto, tai dieviška. Jau turim 5 EUR pliuso, kurį padovanosim Omniui, gavę jo ultimatiško tono SMS. Gyti, buvo vienas pokalbis per Ryto garsus 0331 laidos pabaigoje. Kada bus kitas - nežinau, o anonsuotis nesinori: "draugai, klausykite manęs tada ir tada" skamba kažkaip sumautai, maždaug kaip Staškevičiaus pasakymas, kad valstybė juos įviliojo į LEO. Smirdž. Jolanta, primink, pls, kokį nardymo statusą jau turit su Peteriu. Divemasteriai? Reik pradėt planuot bendras nardymo keliones. O gal rugpjūčiui palėktumėt į Balį?:) Laimona, tikrai, brūkštelk, kokius tinklus mezga kambodžiečiai? Nersim ten gegužę, tai norisi žinot tų tinklų raštą ir nepakliūt:) Tiesa, vizas kaip tik šiuo metu daromės Bangkoke.

    AtsakytiPanaikinti