2009 m. kovo 10 d., antradienis

Skruibis is Gaidzio kurso

Vakar pavarem. Tropiku saloje vietines vasaros metu per pati vidudieni (11 val) isejome i zygi pesciomis. Nuotrauka kaireje kaip tik is to zygio. Grizom 18:30 val. Buvo iskepe ir dar paskrudinti kaip spring rollsai :) O cia ka radome tolimiausiame salos kampe - vietine Rusalka (undinele). Ji pusryciams valgo BLT sumustinius, pietums sriuba su kokoso pienu, o vakare green curry, tom yam, barakudas, snapperius, lobsterius ir t.t. Todel ji imitusi ir visai ne ilgensinga, jaip jos sesyte, kur sedi ant dietos Kopenhagoj. Vakare isimetem i maiseli alaus ir nuejom pas Sauleli, o tada visi trys patraukem i prieplauka. Menulio pilnatis buvo tobula, dangus giedras, jokio vejo, silta. Aptarem Microsoft monopolija, Linux neigaluma, Apple debesis, tada viska apie Lietuva, o tada paaiskejo, kad Saulelis yra mano senelio studentas. Ir kai pasakiau "Vitalijus Zabarauskas yra mano senelis", jis pasake "oi bleeee". Visi senelio studentai, kuriuos pazinau suauges, sake ta pati. Zodziu, parasysiu seneliui laiska su Tailando zemelapiu ir apibrezta sala, kur gyvena jo studentas ir pristatysiu kaip Saulelis ir sake "Skruibis is Gaidzio kurso" :) Siandien pramiegojom visus rytinius planus :) Todel dabar karstymeti leidziame internete, o po to issinuomosim mocikeli (Sonata, ar Tauras vis dar taip vadina?) ir ismaisysim sala motorizuoti. Eina kakot vaiksciojimas pesciomis :)

12 komentarų:

  1. Nuotraukele verta "Laimos" puslapiu:) Grakstumas - neispasakytas, be juoko. Ryt atsikelkite anksciau ir isgerkite kokoso pieno uz LT Nepriklausomybes atkurimo diena. Mes irgi taip padarysim:)Varom i Rimi ieskosime neisdziuvusiu kokosu ir aguonu pyrago. Po Nepriklausomybes ko gero nustosime daryti tas nesamones, nebevalgysime visai. Linkejimai is 304.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gera zinia is Lietuvos - nakti prisnigo! Nedaug. Jau beveik nutirpo.

    Kas yra sniegas galite susirasti pasigoogline.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Vaikščiojimas rulz :) Anksčiau baisiai nekenčiau trekkingų, o pastaruoju metu pamėgau. Gal po to, kai pajutau, kad galiu palypėti tris km į kalną ir nepavargti. Bet jeigu reikėtų rinktis, tai irgi rinkčiausi motociklą. :)

    kiaulia

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ogi žinote ką - užkniso tas pasirašinėjimas, tai prisiregistravau blogspote ir štai! :))

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nagi, trekingas ir man patinka, bet įsivaizduoju, ką reiškia daryti tai tropikų šalyje esant vasarai patį vidurdienį... Daugiau tos klaidos nekartokite :) Geriau pabandykite siestukę ;) Skamba gal ir neviliojančiai, bet pamatysit - patiks.

    žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  6. As ne Sonata, bet patvirtinu - ta transporto priemone Tauras vadina mocikeliu. Beje Sonata prisiskaiciusi jusu kurybos siandien pareiske, kad visai netycia rado visai nebrangiai, tik kelis tukstancius litu, Glavecko praejusi savaitgali beveik iskeistu i eurus, kainuojancia kelione i Tailanda dviem 14-kai dienu, startas 03.20. Zinoma ja darbas isleis ir net praso kad vaziuotu, o ir man ner ka veikt...
    Zodziu ka norejau pasakyti: jus atsargiau reiskit mintis, ivertinkit situacija, dar tokiu nepamatuotu pareiskimu ir sala turesit dalintis toli grazu nebe su vienu lietuviu, tuoj ju bus simtai :)
    Svogeris (Gintaras)

    AtsakytiPanaikinti
  7. labiena ash tik norejau padekoti uz reguliarias ir idomias transliacijas ir thailando..
    o undinele visai geru formu beje....is tolo tai net neitartum kad taip gerai maitinasi

    AtsakytiPanaikinti
  8. Miela tauta už vandenynų jūrų marių; šiąnakt vėl pasnigo. Bet morališkai jau kaip ir vasara prasideda. tik labai lėtai įsibėgėja :) Linkėjimai iš siestom užgultos Tėvynės :)
    Gintarai, taupykit Glavecko zlotus ir eurus, ba jei su čarteriu, tai pasiskaityk, kaip skraidosi - mūsų vieni pažįstami ir žaibo trenkti ir pavėluoti grįžo - įspūdžiai tokie... nu, flailališki :)
    Ruoškite receptą šašlykų - švęsim Ritos gimtadienį soduose netoli Šiaulių :)

    bruno

    AtsakytiPanaikinti
  9. Su Nepriklausomybe, draugai, bendradarbiai, tevai, svogeriukai ir gimines! Tai didele svente. Mes ja paminejome degtine per pirma desimt minuciu nuo atsibudimo. Po to varem ant smeliuko pamiegot, o dabar nuomojames baidare ir pasiplaukiosim per Tailando ilanka musu salos kaiminysteje. Mocikelio nesinuomavom, nes isiurbe papludimys, o vakare ejom su Sauleliu i barbekiu, kuris baigesi nuogomis maudynemis po pilnatimi. Grizdamas berods dar padainavau "as papuosiu zirgo galva...".

    Rasa, o kas tas 304, tipo kabinetas? :) Jurgi, kada atvarysi, mes cia busim du menesiu ir su Rita lazinames, kuria is dekadu susitiksim su Tavim :) Zodz, laukiam. Kiaulia, 3 km i kalna ir nepavargti? Tada cia http://www.crossroad.lt Taves nera, nes tas boicas, kur ten keliauja i Bruce Lee nepanasus :) Zydre, jokios siestukes, mes apskritai stengiames nesvaistyti laiko miegodami, nebent pakerta mojito, margarita, monkeys lunch, singha, chang ir leo. Kaip galima miegoti, kai tusintis liko tik puse metu? :) Svogeriuk, Tavo Sonata zino ka daro. Mano rekomendacija si karta nediskutuokit, pritark jos nuomonei. Tik bilietus pirkit i viena puse. Pigiau;) Jei visgi pirksit i dvi, tai duok zinia, matysimes nuo jusu pirmos iki paskutines minutes sitoj saloj. Be to, pats parasei neatsakingai, bo dabar mums bus liudna, jei neatvaziuosit;) Beata, prasom. Kol kas nepavargom :) Siaip sis blogas yra ne portalas ar kelioniu puslapis. Tai tik vieta, kur mes bendraujam su saviskiais. Tai mus pripumpuoja silumos, kurios tropikai nepikaitina, bo nieko geresnio uz jus neturime. Pokum tropikai;) Bruno/Marija/Vaida/Adele, reikalaujam nuotrauku is Ritos gimtadienio Pasvinio kaime :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Zydre, blemba, kaip Tu gerai atrodai. Ar ir mes tokie busim po puses metu?

    AtsakytiPanaikinti
  11. ha ha ha, jei jau labai reikalaujat, tai ir bus! :) tik, kiek žinau, tuo pačiu metu ir Rusnė suplanuota (ir užsakyta), tai reiks žiūrėt, kaip čia visur spėti!

    AtsakytiPanaikinti
  12. O tai aciu uz komplimenta :)) Chi chi, kaip dabar neuzsventus per smarkiai ir nesugadinus viso idirbio?... :) Anyway, svesime, bo, kaip zinia, metai kelyje... O jus busit busit, irgi busit, kas nors grazaus tikrai ir jums atsitiks ;)

    zydre

    AtsakytiPanaikinti