2009 m. kovo 16 d., pirmadienis

Nuostabios, savarankiskos, gyvenima mylincios moters diena saloje

Kol vyras narde, as turejau daug laiko pabuti sau graziai viena.
Tas isbandymas, apie kuri uzsimine Aistis - tai prasilekti po sala ishinuomotu motorrino. Cia visi tokiais vazineja, ir jaunas, ir senas, tai knietejo ir man isbandyti. Atejau nuomotis, sakau - ar galiu isbandyti is pradziu, tik paskui nuomotis? Sako ne, duok pasa - kaip uzstata. Hm...pasirodo, pries savaite viena mergicka prisedo isbandyti ir taip spustelejo gazo rankena, kad atsitrenke i visus kitus salia buvusius mocikelius ir turejo sumoketi ne tik uz saviski apgadinta, bet ir visus kitus. Kaip pasakojo vietiniai salos gyventojai, motociklu nuomos punktai praktiskai is to ir isgyvena, kad uz bet koki nubrozdinima, ka kalbeti apie rimtesni apgadinima, ima didelius pinigus is farangu (cia taip turistus vadina).
Taip maloniai prigasdinta ishsirinkau mocikela, spekit kokios spalvos - zinoma, kad akvamarinines:) labai labai labai baisu buvo sesti, bet atsisedau, islaikiau lygsvara, net kiek pagazavau ir nurukau sau:) Manau, kad man visai neblogai sekesi, turint omenyje, kad cia eismas kita puse - kaip Anglijoje:))))))) Zinoma, negalejau nenusifotkinti.
Tai lakiojau visa diena po sala - na, tiesa toli nenuleksi, nes betoninis kelias, tai tik vienas, o zvyrekliai nu jau labai labai duobeti.
Pasinaudodama proga, kad su mocikeliu galiu ir aukstai uzvaziuoti, pasiryzau apziureti dar kelis dostoprimicatelnosti - grazius vaizdus nuo kalno. Tai uzvaziavau kiek galejau, paskui jau kojytemis.
Tai is pradziu istorija buvo tokia pat - einu einu, prieinu, o ten - viesbutis, arba...tulikas:)
Taip lipau lipau, grozejausi grozejausi, jau buvo patikejusi, kad pasieksiu auskciausia salos taska - Two view, vadinasi, kur turetu matytis ir vienas, ir kitas salos krastas. Tik kelia pastojo toks svelniai tariant siek tiek pagrauztas takelis.
O kadangi dar ir tokiu zenklu dziunglese pamaciau, tai pagalvojau, kad gal tiek to, nebebandysiu iveikti kalno su flipflopsais (shlepkem).
Bet as buvau apdovanota kitu graziu vaizdu, kiek is zemiau, bet is nardymo griztancio vyro laivo maciau is paukscio skrydzio, praktiskai:)
Ir zinoma, diena be vyro, be jau aprashytuju, turejau ir kitokiu malonumu - gerti dievisko skonio brazskiu kokteili papludimy, ar prasidnesti per parduotuves matuojantis sukneles.
Suknele labai grazi, bet nepirkau, nes mano mamyte nuimtu man galva sakydama - as tau penkias tokias ir dar grazesnes galiu pasiuti:)
Labai labai sunkiai atsisveikinome su Koh Tao, nes kazkaip jau labai cia pripratome, ir seip sala turi magiska trauka. Bet pasakeme sau - metas kelin - nepamirskime, ko cia susirinkome, ir siandien ryte atplaukeme i kita sala:) Tusovchiku sala Koh Pha Ngan. Apie ja veliau - bet tik pasakysiu, kad ishsinuomavome nameli papludimy su nepadoriai graziu vaizdu pro langa:)

8 komentarai:

  1. Nu tikrai nuostabios, savarankiškos ir gyvenimą mylinčios moters diena :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rita tu tokia grazi ir plona!!!! taigi dar reikejo parashyti pavadinime nuostabiai grazios savarankishkos ir gyvenima mylincios moters diena :))))

    AtsakytiPanaikinti
  3. as tai nespeju jau skaityti. Buvau tris dienas suomijoj, grizau i lt tai cia taip silta nors tik plius 5. Tai jau isivaizduoju kaip jum fainai.

    O kas tas Saulelis? Is kur jus ji radot?

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dar pridekim drasios. Man akyse stovi tas vaizdelis Ritos su sliopkem dziunglese salia zenklo su kaukoliuku :))) Liuks, kad daug rasot. Labu dienu is pavasarejancio Vilniaus. Sia savaite, beje, pavasaris ateina ir i kina.

    AtsakytiPanaikinti
  5. kiekviena karta su nuosirdzia sypsena skaitau

    AtsakytiPanaikinti
  6. gaila, kad negaliu vienu metu buti ir Vilniuj, kur kino pavasaris. Bet prashau mums rinkti geriausius filmus, mes juos grize pasiziuresime.
    Martynai, Saulelis - nardymo intruktorius lietuvis, ragucku draugas, sutikome ji saloje. Prasom visus lietuvius, kurie varo i tailanda nardyti, siusti i Koh Tao, pas Sauleli.
    Beje, ana karta sakiau, kad krizes cia nesijaucia, ale jau pasijaute ir cia. Kai kurie papludimiai tusti, mes kur gyvename bungalow, tai vakar nakti buvom vieninteliai sveciai, siandien dar dvi mergickos atsikele. ir nardytojai sake, kad darbo mazai, nes mazai turistu.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ale tai gerai, kad mazai turistu - galite kainas zemyn musti ;) Vat kai PA krizes nesijaucia, tai mes tos derybines galios neturime. Nors vis tiek kazkokia, aisku, turime :) Nes esame siaip labai galingi.

    zydre

    AtsakytiPanaikinti