2009 m. kovo 8 d., sekmadienis

Atostogos prasidejo

Tiksliausia musu atostogu pradzios data - kovo 8 d. 12 val Bankoko ir 7 val. Lietuvos laiku. Ta valanda mums atnese Indian curry soup, Tom yam khai soup (ar taip rasosi?), du alaus, kavos, arbatos ir ryziu. Mes ka tik po 17 val naktines keliones is Bankoko atvykome i Koh Tao sala ir jauciames so so (tipo, skauda galvas, irzloki, bet laimingi ;)). Nuo dabar pradesime gyventi career breako ritmu, nes viskas kas vyko su mumis 7 dienas iki siandien buvo tik trans- kontinentine, -kulturine, -emocine logistika :) Iki greito, draugai, - issimiegosime ir grisime. O kol kas reikia plesti kelioninius drabuzius nuo kunu (pvz, as marskinelius ismesiu, nes ispraikaitavau Kruonio rezervuara:) o Rita, kaip visada, turejo pasirengusi kazkoki gudru plana, kuris pasiteisino).

5 komentarai:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. mieli career breaker'iai, darykit ką nors su fotkėm. tos, kur įdėjo rita, labai piccolo. prakrapštykit didesnę skylę :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su nuotraukom kol kas prastaim, nes: a) mokam jas ideti tik per Picasa, b) Picasos vietiniuose komposuose nerandam, c) dar nenusipirkom savo kompo. Bet, Redai, jei zinai koki buda, kaip nuotraukas butu galima kazkur downloadinti, ir po to sumesti i bloga, duok zinia iskart. Sudesim kruvas, kurias prifotkinom :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aisti, registruokites i http://www.photobucket.com, prie savo nuotrauku turesit priejima is bet kokio kompo, is bet kokios vietos, bet kuriuo paros metu. Taip pat draugams galima bus sudet nuotraukas kataloguose, gal net daugiau nei bloge. Nuotrauku uzkrovimas labai paprastas - Uplaod>susizymi visus failus ir pirmyn. Suaploadinus duodamos nuorodos nuotrauku talpinimui bloge. Paprasciau nebegali buti!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Renatai, super, aciu!!! Butinai pavarysim. Rita sako, kad sulaukim, kai isvaziuosim is Koh Tao, nes internetas bus dvigubai pigesnis. Bet as nezinau. Gal pasinaudosiu Tavo instrukcija anksciau :)

    AtsakytiPanaikinti