2009 m. kovo 6 d., penktadienis

Kazys Binkis

Siandien esu nusiteikes kaip jis. Norisi pavaryt smarkiu eiliu. Gal kas gali postint kokia viena pozityvia?:) Dabar 7 ryto. Keliau 6 ir, panasu, kad buvau paskutinis mieste. Visi verda, o pauksciai kriokia. Dieviska. Mostelejau 20g per digestione, nusiskutau, pasimaiviau pries veidrodi ir atejau i interneto kavine, kur, zinoma, buvau toli grazu ne pirmas (beje, sorry, kad be lietuvisku raidziu, kol be nuosavo kompo, nezinau kaip tailandietiska tapyba ant klaviaturos pakeisti subtiliomis azsie su nosinemis taskais ir pauksteliais). Enzodz, nuo lovos Siauliuose iki lovos Bankoke keliavom 30 valandu. Buvo lengva. Tikrai. Londone su mielaja Beata (Beata, dar karteli cheers, kad atejai, buvo super) tiek prisisiurbciojom, kad pavalge lektuve po 1 skarbes oles 22 val nuejome off. Miegas i miega panasus buvo kaip Panasonix i originala, bet suejo :) Zinoma, vel fiksavau quick stats, boicai gal bus idomu: Eva Air (Taivanas), Boeing 747-400 (massive bitch), atstumas 10k km, max greitis per kelione 1.050 km/h, max aukstis - 11.884m. Ir dar - absoluciai tobulos stiuardeses. Veidai, kunai ir paslaugumas. Mikelandzelas ar kas ten pats butu nukapojes rankas savo Venerai. Rita sioje vietoje taip pat buvo tobulas pasnekovas ir su manim sutinka. Cheers, zmonele ;) Marsrutas - Belgija, Vokietija, Cekija, Slovakija, Vengrija, Rumunija, Juodoji jura visai salia Krymo, Gruzija, Azerbaidzianas Kaspijos jura, Turkmenija, Afganistanas (cia mes su Rita per miegus persimetem pora zodziu - R:ar saugu? A:velnias zino.), Pakistanas, Indija, Bangladesas ir Birma. Bankoke buvo 38 silumos. Is pasitenkinimo prakata nuo ranku laiziau dideliais gurksniais. Daugiau nieko nesakysiu. Baigiu rasyt, einu pirkt Ritai pusryciams vaisiu ir zadint naujai dienai. Biudzeta, beje kol kas virsijame 180 proc :) Cheers, mates.

7 komentarai:

  1. Patikslinimas - skrendant virs Afganistano musu pokalbis buvo toks R: kodel jie skrenda virs afganistano A:nezinau, bet juk cia 10 km aukstyje R: o yra tokie pabuklai, kurie gali taip aukstai pataikyti:) ....tada prasidejo turbulensija A: ar nebijai, kai skrendant virs afganistano krato? R: ne. labanakt

    AtsakytiPanaikinti
  2. su biudžetu geras. anksčiau grįšit, anksčiau kitą planą išvyniosim.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip aš jums pavydžiu tų 38 laipsnių...... pas mus vis dar/vėl sninga.....
    o mano dėdė ką tik parašė, kad negali išskrist iš Bankoko - lėktuvo nėra (kuris turėtų būti flyLAL charters, hehe), sakė nakvos dar vieną naktį- gal susitiksit.. :)))))))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šeki Binkio porą eilučių:


    Kad vainikai mirgėtų,
    Kad dainos skambėtų,
    Kad lydėtų tave
    Visą gyvenimą tavo.

    Saulė iš snaudulio kelia.
    Prie vartų jau tavo jaunikis.
    Žeme, senele,
    Rangykis!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Anastasija, cheers. Pirmas posmas apie penktadieni, antras posmas apie sestadieni :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Vaida, linkejimai, del salcio siuo metu galiu tik uzjausti ir paskatinti kuo greiciau varyti ten, kur silta.
    Beje, cia labai daug su mazuliukais vaikais keliauja ir vaikams patinka - bent is ju veidu taip atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Sveiki, keliauninkai. O tai kada Lietuvos 1000-mecio proga padubliuosit sv. Brunona? Gi reiktu kokia nors misija atlikt. Gal koki ciabuvi jau but laikas pakrikstyti - bent buteliu alaus? ne per galva - i pilva.
    Aleliuja

    AtsakytiPanaikinti