2009 m. kovo 19 d., ketvirtadienis

Perkaite rengiames kelionei i Krabi

Praejusios dvi dienos buvo karstos. Oru ir ivykiais. Isvazinejome visa sala su mocikeliu (viena karta sustabde policija, patikrino, ar neturime narkotiku, o dokumentu net neziurejo). I kai kurius kalnus musu aparatas abieju su Rita neuzvezdavo, nes buvo per statu. Tuomet pasitelkeme lietuviu liaudies isminti - boba is ratu - ratams lengviau, t.y. Rita i kalna kopdavo pesciom, o as uzbirbinbdavau dustanti mocikeli.
Vakare nuvaziavom i half moon party - geras vakarietiskas tusas su muzika, kurios nezinau kaip pavadinti. Ten pabuvom ramiai, isvaziavom anksti - gerokai prie policijai isvaikant tusa, kaip mums papasakojo kaimyne.
Siandien ilsejomes papludimyje ir, deja, nesusitikome su Laimona ir Martynu. Sorry, virtualieji draugai, nuolat prasilenkdavome - jusu zinute pamateme per velai, musu seimininke perdave, kad buvote aplanke pries valanda, o dabar rasau is visai salia 7/11, kur jusu laukeme nuo 19 iki 19:30, bet ir jus turbut pamatete musu zinute per velai :) Nesvarbu. Seksim jusu kelione ir kryzkele visvien bus. Rytoj 6 ryto isvykstame i Krabi. Tai yra paskutinis etapas (Krabi, Ko Phi Phi, Phuketas) papludimiuose. Tuomet - Bangkokas. O po to - pagaliau :)) i Tailando siaure.

7 komentarai:

  1. Negaiskite laiko Phukete. Neverta.

    Ar po truputi perkate lauktuves man? :)))))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. labu,
    tikrai kazkaip keistai susideliojo su tuo susitikimu:) Nors skyre tik pusvalandis kelio (mes gyvenam siaurineje dalyje, zveju kaimelyje), kazkaip sugebejom prasilenkti. Nieko tokio. Pamatem kur gyvenot, susipazinom su seimininke, pabandem paskambyt jums neveikenciu internetu (esanciam jumi kieme) ir stebejom nusekusia jura vaiksciojancius sunis. Tiesiog norejosi paspausti ranka bendraminciams ir tiek. Gal dar kur kitur, tam paciam ilgam kelyj. Kuo daugiau skirtingu prieskoniu kiekviena diena!

    Siaurine Tailando dalis nuostabi (jei turesit laiko ir kantrybes kratytis kalnu keliais, nusigaukit iki Mae Hong Son).

    P.S. Vaiksciokit letai.

    Silciausi linkejimai!
    Laimona&Martynas

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai džiaugiamės jūsų nuotykiais ir pasikeitusiais veidais. Mama sako jog kasnakt jus sapnuoja :). Labai pasiilgom, bet ir laikas greit bėga. Lietuvoje vis dar žiema, bet nešalam :) ir bent nors kino teatruose prasidėjo pavasaris.
    Sėkmės kelyje! Linkėjimai iš namų!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu Jurgiui 108. Nevarginkite savęs Phuket'u, jis jūsų dėmesio nevertas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, Phukete noriu panerti, nes ten neva viena is TOP 10 nardymo vietu pasaulyje. Bet jei taip ir toliau rasysit, gal Phuketa skipinsime. Bala nemate, panersiu Krabi. Laimona/Martynai, tikrai, kad prasilenkeme, nes ta diena kaip tik buvome papludimy bevei siaureje, netoli Haad Salad. O tuos sunis mes irgi su didziausiu malonumu stebedavom. Vakare jie ateidavo pas mus i svecius ir verandoje miegodami klausydavo kaip kalbame. Mes jiems duodavo lauktuviu - nesuvalgytu skanestu, enzodz, draugyste.
    Broli, cheers.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jurgi, tau lauktuviu renkame ant kiekvieno kampo, jau nt ir spec. kuprine, penkta, nusipirkome Tau lauktuvems. Ten jau yra : Viski mekong, is popieriaus taju mergaiciu islankstytos rozytes, neva siaurieciu genciu muzikos intrumentas - rupuze - kur per rantuota nugara brauko pagaliuku ir isgauna toki garsa - viena toki is neva tai siaurieciu genties moters jau paememe Khao San roade. Gal dar koki lady boy, ar balinanti oda kremuka prigriebsime, ok?

    AtsakytiPanaikinti
  7. :))))) gal rasite dar sviesinanti shampuna juodiems plaukams.

    Rupuze jau turiu, bet dabar galesiu groti stereo.

    AtsakytiPanaikinti