2009 m. kovo 11 d., trečiadienis

Puse salos per puse dienos

Trekinimu to nepavadinsi, tiesiog buvo letas letas ejimas i virsu, o paskui greitas nusileidimas. Tik, deja, per pati vidurdieni. Taip save kankinome, nes labai uzsigeideme pamatyti arciausiai esancias salos izimybes. Ju nedaug, bet, sake lankstinukai, labai vertingos. Pirmos dvi, kuriu siekeme buvo Nagyuang terrace - apzvalgos aikstele, kurioje atsiveria neispasakytas vaizdas i sala, kita - banginio skeletas. Na, galvojame, del tokiu reikalu verta ir paprakaituoti.
Is pradziu nepastebejome pasukimo prie banginio skeleto, hm, kazkaip keistai pasirode, bet kopeme toliau, pasiekeme kalno virsun ir jau ishsvajotoji terasa turejo buti visai cia pat....ale tai kai terasos vietoje, pasirodo, stukso viesbutis, o Nanguyan terrace yra ne kas kita, o restorano pavadinimas:) Tiesa, restoranas vertas demesio.
Tai cia kiek ir pasedejome, net spejome nusnusti, taip tyliai ramiai, neknarkeme, o su akiniais nuo saules net ir niekas nepastebejo. Kiek pasimaude ir pamate Thai undinele (zr. apacioje) leidomes toliau i banginio skeleto paieskas. Kai takelis i sia izimybe buvo aptvertas spygliuota viela, jau bites kazka itare, bet mes uzsispyre kopeme kopmeme ir....vel priejome viesbuti:) O banginio skeletas buvo salia viesbucio registraturos numesti keli kaulai, dideli, tai gal ir banginio:)
Bet tikrai nesigailime savo zygio, nes kazkaip netycia apejome puse salos.
Beje, saloje susidureme su vienu dideliu pavojumi - stengiames nevaikscioti po kokoso palmemis, nes krentantys kokoso riesutai gali net zmogu uzmusti:)

10 komentarų:

  1. o kaip ten ta sala iš "the beach" - yra, nėra, ar koks oro uostas jau pastatytas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. The Beach sala kitoje puseje. Ji salia Kho Phi phi. Maza, nusileidimo takas helikopteriams nebent tilptu :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikslumo delei - KO phi phi filmas buvo filminamas, bet herojus sako, kad jis ant tuso vare i Koh Phan Ngan, kuri yra salia KOh tao, salos, kurioje mes dabar. Taigi, as turiu prielaida, kad turima omenyje, kad The Beach yra butent sioje saloje, cia tokiu The Beach yra n+k

    AtsakytiPanaikinti
  4. I ko phi phi varysim po ko tao. Kai cia issiilsesim, kitas zingsnis bus Malakos pusiasalo vakarine puse Tailande, tarp visko ir ko phi phi su puketu. Po to grisim i pusiasali jau liepa, bet Malaizijos puseje.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Bruno, gal kartu su mūsų mama sapnuoji vienodus sapnus? Tik vakar kalbėjome, kad užteks gyventi Ritos įspūdžiais, reik pradėt planuot jos gimtadienį. Šiaip jau įdomu kas dalyvaus? Kiek suprantu Rita nesiruošia. Mes būsim atsakingi už jubiliejinius kepsnius ir braškių tortą. Bruno gal užsiimsi svečių registracija? Miegoti galima ir palapinėse kieme, vietos daug :)
    Dar kaip minimum reikės kokio zurnalisto, kad užfiksuotu ir aprašytu veiksmą, ot Rita mirs is pavydo :)
    sese

    AtsakytiPanaikinti
  6. labas , varles keliauninkes!
    Kada tai seniai girdejom gandus apie rengiama kelione... Oh, jie jau ten! Tai dabar norit ar nenorit ,sekam jusu dienorasti. Sekmes jums !
    Ruta

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ei, gimines ir draugai - baikit planuoti savo gyvenima tris menesius i prieki. Beje, vakar kaip tik aistis ir pagalvojo,kad butu faina sukviesti draugus i soda, o patiems ten nedalyvauti, bet as sakiau, kad gal nereikia specialiai, jei spontaniskia iseis, tai ok:)
    Tai pas jus gal jau vasara kvepia, kad apie liepa galvojate?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Kai kovo viduryje žiūrint pro langą tik balta balta, kur dairais, tai tik tas planavimas trimis mėnesiais į priekį ir palaiko dvasią...
    Nors, tiesą sakant, šiandien jau ir pas mus kvepia pavasariu, - apžiūrėjau savo rūtų darželį ir radau visokių stiebelių pridygusių ir vieną beveik pražydusį kroką! ką turim, tuo džiaugiamės..
    o jūs mėgaukitės, mėgaukitės :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Vaida, labai dziaugiuosi del tavo kroko!

    AtsakytiPanaikinti
  10. Na, bet jus, matau, vis gi siestuke siek tiek praktikuojate ;)

    zydre

    AtsakytiPanaikinti