2009 m. rugpjūčio 2 d., sekmadienis

Dutch Villa charm

Publikos prašymu įdedu, kaip atrodo kol kas blogiausias per kelionę sutiktas viešbučio tulikas, jį meiliai vadiname tuliku-šikuliku, nes siaubingai smirda. Dušas – tai tas kibirėlis, juo semiesi iš to rezervuaro ir pili ant savęs. O viešbutis – labai gražus, su „olandiškos vilos šarmu“, anot „Lonely planet“.

9 komentarai:

  1. maziau jus tuo Lonel planet vadovaukites, juk ne mazi vaikai esate?
    keliavau centr.amerikoje ir visiskai be jo issiverciau, keista man, kodel tiek keliautoju juo taip aklai, kaip jus, vadovaujasi.

    AtsakytiPanaikinti
  2. hmhm, o mineralinio buteliukai kokiu tikslu ten stovi?

    AtsakytiPanaikinti
  3. bet vistiek koks nerealus idomus saunus ir informatyvus yra jusu gerbiamas blogas, ash prisipazistu buvau praleidus paskutiniu keturis irashus,dabar vel pasivijau!!! valiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ritut, o kur cia toks viesbutis? Kur jumi dabar esate? Man tai taip primine Kubos Casas Particulares... ir net tokio pobudzio dusa teko isbandyti. Linkejimai

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mielas V., LP vadovautis nera geda, o juo nesivadovauti yra smagu. Apie tai jau rasem ankstesniuose savo irasuose. Konkreciai siame poste LP yra cituojamas.
    O keliautjai LP vadovaujasi, nes tai yra ziauriai patogu, daug kas sukramtyta, tau tereikia tik vykdyti ju nurodymus, o jautiesi, lyg pats viska atrastumm.
    Aura, mineralinio buteliukai su vandeniu tiesiai is krano buvo naudojami dantims skalbtis, idant neapaugtu jie samanomis, kaip to rezervuaro sieneles:)
    Beatut, eilini karta dekui.
    Odeta, tu klausi kokioje salyje mes? :) Indonezijoje:) O tokie namai, manau visose salyse yra kaip kolonijinis palikimas, ar tai butu dutch villa charm, ar spanish villa charm, kaip speju buvo Kuboje.Anyway, tai labai grazu man, tokia stiliovai patreshusi prabanga:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. V, keliaujam taip, kaip mums priimtina. Mazus vaikus, akla keliavima ir kitokius vertinancius eptitetus pasilaikyk sau.

    AtsakytiPanaikinti
  7. pikti zmones sito blogo autoriai, kai jau taip i komentatoriu nuomone atsakineja.
    viso gero, dviese Azijoje, sekmes jums.
    trinu is RSS.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ne pikti. Šio blogo autoriai visada yra atviri nuomonėms. Mes mėgstame pokalbius. Tačiau nekenčiame anonimiškumo ir užgauliojimo. Laisvi žmonės nevengia pasisakyti kas yra ir į savo nuomonę neįpina užgaulių vertinimų. Tai elementarūs diskusijos principai. Ir jų šiame bloge yra paisoma. Viso gero.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Eina sau koks grazus tas viezbutelis!!!...Jeigu rasite daugiau tokiu perlu, butinai idekite!!!...Siaip ir kitus, ne perlus fotkinkite, nu laaaabai idomu matyti, kur ir kaip gyvenate...Sekmes keliaujant ir kad visi terorizmai jus aplenktu, netrukdytu keliauti...

    AtsakytiPanaikinti