2009 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Globe Trekker ir Šokoladas su Binoche

Juliette personažas gamino gerą šokoladą. Bet papūsdavo kažkokios krypties vėjas ir ji susikraudavo šmutkes ir varydavo bet kokia kryptim. Svarbu kad kažkur kitur. Scenaristas net visai logiškai emocišką pagrindimą Coelho stiliumi buvo susukęs apie tą šauksmą judėti pirmyn. Prisimenat, matę Šokoladą? Tai dabar mums su Ritine tas pats. Būnam būnam, fainafaina, bet staiga click ir užknisa. Tuomet kraunamės šmutkes ir varom kažkur kitur. O tada galvose skamba Globe Trekker melodija tararara tararara tararara tararara (nežinau, ar teisingai surašiau natas, nes dainuoju kaip Valiaus daržovės).
Tai vakar atsibeldėm į Kačanaburį. Paėmėm kambarį už 12 litų su vaizdu į Kwai upę ir iš džedajaus Jodos išsinuomavom mocikelį. Iškart po to laimėjau didžiausio mieste šalmo konkursą, bet savigarba buvo didesnė, todėl važinėjau be šalmo.

Šiandien iš viso susukom 160 km ir darėm štai ką:
Nea, kriokliai nenusibodo. Rita lipo į vandenį antra, nes kol maudžiaus, saugojo mūsų daiktus nuo "beware of fierce monkeys". Kai grįžo po maudynių, gavau į kuprą, kodėl neįspėjau, kad žuvys kandžiojasi. Bet jos juk nesikandžioja, o tik nesėkmingai bando apžioti koją, nes yra tik alaus butelio dydžio, o burna kaip antpirštis. Tad norėdamos pavalgyti iš tiesų tik pakaso uodų įkandimus ant kojų (o jų daug, nes upė, mangrovės, džiunglės).
O dabar sutaupę krūvą pinigų, nes nakvojam pigiai ir nevažinėjam taksi, sėdim labai padorioje užeigoje, kur kaip įprasta dirba nuoširdžiausio pasaulyje veido mokyklinio amžiaus vaikai, gaunantys iš Ritos stabilią arbatą "nes juk reikia". Turim daug reikalų, tad juos tvarkom su tom yam, chicken satee, singha, chang, leo, mango ir, žinoma su iiiice (ryžiais:).
Visiems siunčiam labų dienų, o Šapiams ir Galdikams - BRAVO. Tą pačią dieną po boicą. Šapi, Giedriau, manau, jūs turėsit man daugiau papasakot apie metodologiją;) Tuo tarpu mėgaujuosi šiuo vaizdu :)

11 komentarų:

  1. aisti, kaip jūs pliusą generuojat, aj? nesuprantu. tipo išleidžiat per dieną mažiau, nei planavot ir čia skaitosi pliusas, persikeliantis kitoms dienoms? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ajėtau, kompą nukovėt? Jau ir lietuviškos raidės džiugina skaitytojus :)

    žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  3. metodika paprasta: norit mergaites, Rita gulasi su skarele, po pagalve dedat samti; norit berniuko, Aistis gulasi su "kerzais", po pagalve dedat kirvi. cia ne mano ismintis, o lietuviu liaudies :)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. :))) aš kaip tik tvarkydama namus, atradau Jūsų vestuvių laikraštį; labai juokingas jis man pasirodė, tai ten apie metodikas, Aisti, visas paskutinis puslapis!! :DDDDDDD
    Rita tose "atrinktose" nuotraukose atrodo laaabai labai gražiai ;) bravo!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ei, būkit geri, neperspauskit su arbatpinigiais. Ne visose kultūrose jie yra. Gauna, nesupranta kodėl, o po to galvoja kad visi baltieji pinigų maišai ir šiaip sau mėtosi į kairędešinę.

    O natos teisingos, visos iki paskutinės, sutikrinau su autoriumi.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Žydre - tu laimėjai prizą už pastabumą ir pirmumą. Taip, mes jau kokias dvi dienas rašome su lietuviškomis raidėmis, nes Aistis nukovė kompukeri Toshiba, kas ir matyti paskiausioje nuotraukoje. Specialiai niekam nieko nesakėmė, neanonsavome, stebėjome, kaip svarbūs lietuviški rašmenys. Pasirodo, nelabai svarbūs:0 Žydre, prizas ne bet koks, tailandietiškas:)
    Mariau, ka tu mes neduodam tu arbatipinigiu, tik vienoj kavinej as labai susileidau nuo berniuko pardavejo, tai jam tiesiai palikome, bet jau akivaizdu buvo, kad tik del berniuko:)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Yes, pliusas yra tada, kai per dieną išleidžiam mažiau, negu esam skyrę. Išmokom kaip tai padaryti be ypatingų valios pastangų:) Kerzai? Nope. Tada nafig. Tegul būna loterija:) Vaida, ačiū Tau. Rita mane šiandien buvo išsikvietusi ant kilimėlio už įdėtas jos nuotraukas.Bet nė velnio, šis blogas yra necenzūruojamas, tai ir toliau jame bus tik pačios gražiausios nuotraukos, kokias tik moka padaryti nieko neišmanančio ir išmanyti nenorinčio lamerio ranka. O dėl arbatos patikslinu - buvo du kartus ir abus vaikams. Sutinku, nereikia. Nebeduosm. Gyvūnų neerzinti ir nešerti;) Žydre, laimėjai Tiger Balm nuo įkandimų ir raumenų skausmo. Ale "žvaigždutė". Kokio nori - šaldančio ar šildančio?

    AtsakytiPanaikinti
  8. Vajė, kaip smagu, kad laimėjau! :)) Ale tai kaip laiku - dabar kaip tik sėdžiu apsikamšiusi antklodėmis su surakintu sprandu, tai tam raumenų skausmui malšinti visai nepakenktų - atsiųskite internetu ;) Gal tada šildančio, kad jau pas mus ruduo?

    žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  9. Ai, nu ir aišku sveikinu su Toshiba. Mes jau metus džiaugiamės, kol kas nepavedė. Tfu tfu tfu, kaip sako vienas bendras pažįstamas, kad neprisikalbėčiau.

    žydrė

    AtsakytiPanaikinti
  10. Žydre, seriuos: parašai komentarą, iškart apačioj langelis: "Komentuoti kaip: pasirinkite profilį" pasirenki "vardas/url", iššoka naujas langelis, ten įrašai savo vardą, spaudi ok, langelis dingsta, tada spaudi "Įdėti komentarą". Vsio, nebėra jokių anonimiškų.
    Prašom, nėr už ką. :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Neveikia, kai tai bandai pritaikyti Pietu Amerikoje. Nezinau kodel. Aciu.

    zydre

    AtsakytiPanaikinti