2009 m. lapkričio 30 d., pirmadienis

Paskutinis pirmadienis Azijoje

Ir leidžiam mes jį Bankoke. Vaikščiojom mėgstamom gatvėm, iki negalėjimo bandėm atsivalgyti Tom Yam sriubos, skersai išilgai šlavėm Khao San gatvę, klausėmės azijietiško didmiesčio ūžesio, supomės ant magiškosios Bankoko upės jūrinių bangų ir nesislėpdami kepėme saulėje.

Vis planavom, kaip čia nutiesti 9 tūkst. kilometrų ilgio šiaudelius, kuriais tekėtų nepakartojami vaisių kokteiliai, „Singha“ alus, kokoso pienas. Kaip čia padarius, kad visos mielos šmutkės, auskariukai, nesąmonytės būtų pasiekiami ir pas mus, kaip ir šitas karštis, maišalynė žmonių, kvapų.

Žmogiška norėti atsibūti, atsivalgyti, atsiklausyti, atsimėgauti, lyg tam nebūtų pakakę devynių mėnesių.

Jų pakako. Mes grįžtam Europon, kurios be proto pasiilgom. Ir keliam taurę už „been there, done that“. O Bankokas mums po kojomis.

8 komentarai:

  1. Europa jūsų irgi:) Iki greit!

    Europos vardu,
    pagarbiai,

    Milda

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš irgi vis suku galvą, kaip čia tą klimatą Lietuvon perkelt... :) jei tiek galvojančių yra, mažu ką ir sugalvosim... :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi nu klausykite mieli ponai, kaip seniai mes gerem ta alu tam heathrow, nors kai pagalvoji, tai ne taip seniai, bet tikrai neatrodo kaip vakar....
    kiek jus daug atsidaret savo galvose kambareliu nauju ir idomu visokiu uzkampiu atradot...
    pasiilgau labai labai smagu jus pamatyt butu, ale neisheis apsilenksim, ash perduosiu laukneselius per kazka is bendru draugu ir tikiuos, kad gal koki sausi, jei ne sausi tai garantuotai vasari pasimatysim
    Man blogas jusu buvo superinis, prasau neuzdaryt.....prasau nors truputi dar papildyt....nes reikia letai viska numarint,adaptacijos kad butu negalima taip greitai tik bac ir viskas...
    gero skrydzio:))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Singha alaus yra ir Lietuvoje. :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Gerų paskutinių dienelių Azijoje. Ir ramių, nes pabaigoje jau nereikia jokių siurprizų... Laukiame Lietuvoje! :) Aš jūsų negasdinsiu, nes niekas ir mūsų negasdino :), bet perspėsiu - nusiteikite lietuviškam orui ir trumpom trumpom dienikėm :) Na, bet juk ir naktimis galima gyventi ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. ir dar...Zydre nepaminejo...bukite nusiteike gripui...mire "net" 5-7 zmones (is ~0,5 mln persirgusiu) ! :)
    P.S. Nusluokite ir MBK

    AtsakytiPanaikinti
  7. Po dviejų dienų įspūdžiai tokie - klimatas neerzina, chrestomatinė pilka spalva yra visai graži, kai esam namie, šeimyna lepina, o draugai nuolat skambina ir sms'ina; blogą kurį laiką dar pildysime, t.y. leisime jam natūraliai išsikvėpti iki naujųjų :); o dėl gripo - valgom visas prevencines priemones ir šiaip kol kas su juo nesusidūrėm, nes teliko dar nebuvome įsijungę, o spaudos irgi neskaitom.

    AtsakytiPanaikinti