2009 m. lapkričio 14 d., šeštadienis

Pokalbių kambariukas - kairėje

Vaida klausia, ar Ritai medituojant 10 dienų bloge bus tylu? Sakau, ką čia aš vienas likęs blevyzgosiu - nei keliauju, nei nuotykiauju, tik kaupiu lauktuves, vaikščiodamas po kvapniuosius Chiang Maijaus naktinius turgus, skaipinu su Lietuva ir stebinu svečių namų administratores, kad ištisom dienom neišeinu iš kambario. Viena net atsirakino kambarį vidury dienos pasižiūrėt, ar nepabėgau. Po to jai teko ilgai teisintis :)

Taigi, nėra nuotykių, yra pasirengimas kelionei namo. Manau, neverta pritempinėti ir kurpti įrašų vardan įrašų. Bet Vaidos pastaba buvo teisinga, todėl kairėje blogo pusėje atidariau mažą, gal kiek netvarkingą, bet funkcionalų pokalbių kambariuką, kad galėtume šnektelt. Taip pat parašiau porą klausimų, kurie man šią bemiegę naktį kvaršina galvą. Tad jei bus ūpo, brūkštelkit, ką manot tom temom ir patys parašykit klausimų. Taip bus geriau, nei tampyti gumą prie įrašo - "dar viena produktyvi, bet rami diena".

2 komentarai:

  1. daug lietuviu svajotu apie atostogas tailande, o jus sededami ten neislendat is viesbucio - na kazkaip.....:(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku, per atostogas neišlįst iš viešbučio - skandalas. Taip gali elgtis, jei tavo viešbutis teikia visas atostogines paslaugas po vienu stogu (all inclusive) arba jei esi prisiekęs alkoholikas. Bet mes čia ne atostogaujame. Mes čia gyvename, dirbame ir rengiamės kelionei namo.

    AtsakytiPanaikinti