2009 m. lapkričio 8 d., sekmadienis

Galva prarijo uodegą

Taip mūsų kelionės žemėlapio kūrėjas Aistis Z. pasakė, kai nuvedė maršruto liniją į Krabi miestą Tailande, ir ten rado mūsų paliktą žymę dar kovo mėnesį.

Tailandą paskutiniam kelionės etapui pasirinkom tam, kad galėtume gražiai sudėlioti taškus ant i, o paskutinį tašką, pagal geriausias dramaturgijos taisykles, padėti ten, kur ir buvo pradžia.

Ir neprašovėm. Vėl esam Tailande ir jaučiamės čia kaip namie. Gera eiti ten, kur žinai, valgyti, ką jau ragavai ir sakyti "o pameni, mes čia buvom ir darėm tą ir tą". Tailandas vėl be konkurencijos šoktelėjo į labiausiai patinkančios šalies sąrašo pirmąją vietą ir ten išbus, man rodos, iki pat gruodžio 5 dienos.

Maža to, Tailando dekoracijose labai aiškiai matyti mudviejų pokyčiai nuo kovo. Galvojam, kad per aštuonis mėnesius atsitiko oi kaip labai daug visko - juk vaikai, kurie gimė kovą, jau tuoj pradės vaikščioti! Bus daug kalbos grįžus...

Ryt lekiam į Chiang Mai - dar daugiau gerų emocijų ir vienos kitos asmeninės patirties.

Žemėlapio jau nebeatnaujinsim, nes visur jau būsim buvę:)

2 komentarai:

  1. Na, jei Chiang Mai'juje dar neteko, tai butinai pabandykite tai (be Loy Krathong festivalio ir siaures Tailando maisto - tai turbut geriausias prisiminimas):
    http://www.treetopasia.com/
    :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už rekomendacijas. I Loy Kratong, deja, jau nespėjome, o Gibonų skrydžiui matyt jau nebeturėsime resursų - nei fizinių, nei materialinių. O nūdlų tirštame curry padaže būtinai eisime!

    AtsakytiPanaikinti