2009 m. spalio 4 d., sekmadienis

Pupos paraštėje

Mūsų dienoraščio paraštėje, tarp "Archyvo" lentynų ir "Bendraautorių" dosje, įsiterpė "Pupos". Patys matote, kas yra tos Pupos:)

Mūsų "Pupos" bus draugiškos. Jos bus tylios, o ne rėksnės, jos bus kuklios, o ne dėmesio vampyrės. Pupas pasikvietėme į svečius, nes norime patyrinėti, kaip veikia Google ekonomika. Jei iš "Pupų" uždirbsime pinigų, tuomet juos padovanosime darantiems gerus dabus Lietuvoje. Kam konkrečiai - tarsimės su jumis.

8 komentarai:

  1. O pupos jums byra kai skaitytojai spaudo ant nuorodų? Galim pagelbėti ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Panašu, kad nuo paspaudimų. Bet nespaudyk be reikalo. Pasižadėjom nespaudyt patys, neragint kitų ir nežadėti atlygio už pagalbą;) Beje, lietuviškas AdSence vertimas toks prastas, kad turėjau perjunti į anglų kalbą, nes vedė iš proto, o help'o nuorodos vedė į latvių google help'ą:)) Kas yra tiems tech multinational'ams?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Arba fund raising. Nelygu, kur uždėsi akcentą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. ne nu klausykit, ar cia pupos? cia iki "fasolkios" netempia... va butu kokie swedai ar sebai; leo ar teo; nafta ar dujos. tada butu galima kalbeti apie pupas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Welcome to the fabulous world of online marketing ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Beje, jei kas sugalvosit "paspaudyt be reikalo" labai nevarkit - visko neskaiciuos.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Yo, Giedriau, kai taip palygini, kyla noras atsiprašyti už pupų mastą :)) Gyti, cheers. Tikrai labai įdomu. Virtualus nuotykis, lyg nepakaktų to, kas ir šiaip dabar vyksta su mūsų gyvenimu :)))

    AtsakytiPanaikinti