2009 m. spalio 8 d., ketvirtadienis

Kalėdos jau Kalėdos

Kaip sakoma vienoje labai gražioje dainoje: Apsukęs laiko ratą, nupliko kalendorius....Filipinų prekybos centruose jau groja kalėdines dainas, parduodami eglučių papuošimai ir kalėdinės atvirutės...

Susimąstai žmogus tuomet apie greitai prabėgusį laiką ir tai, kad mudu jau aštuntą mėnesį Azijoje ir kad laikas jau namo.

Skaitytojų prašymu prisipažįstame, kad taip, jau turime bilietus į Lietuvą. Šiaurinę Lietuvos dalį turėtume pasiekti gruodžio 5tą, šeštadienį apie pietus, prieš tai atskridę į Rygą iš Berlyno, kur būsim adaptavęsi ir kelias dienas pasidžiaugę Europa, nes į Vokietiją iš Bankoko atskrisime gruodžio 1ą. Simboliška, kad grįšime lygiai po devynių mėnėsių... Netyčia čia taip simboliškai išėjo, bet, kitą vertus, mes mėgstame darnius siužetus.

Grįžti nebijome, net norime, nes esame iki soties prisiragavę egzotiškų kelioninių pateikalų, esam skaniai prisivalgę, norim jau tik tinkamai įsisavinti naudingąsias medžiagas. Nebeverta daugiau testuoti ir kaupti naujus įspūdžius, bent jau šį kartą.

O kol kas dar turime du gražius mėnesius desertui. Filipinai štai yra mūsų creme de la creme, vyšnia su cukraus pudra ar braškės su pipirais. Iš čia grįšime į Malaiziją (jau trečią kartą!), dar aplankysime kelias nematytas ir kelias pamėgtas vietas, o lakpritį skirsime saldžiajam Tailandui, nes pirma meilė nerūdyja.

Ir prisipažinkit, juk net nespėjot pastebėti, kaip tie metai prabėgo ir kaip vėl artėja Kalėdos....

6 komentarai:

  1. Tai jau tikrai!!!...o gal ir bloga's geras buvo, kad taip pririso...

    AtsakytiPanaikinti
  2. oi kaip bega metaii.....buvo tokia daina ane???
    Ritute Aisti, jei busite Berlyne butinai uzsukite susitikite su Rosita mano, jinai gi Berlyne gyvena dabar, manau su malonumu su jumis susitiks jie! einu parashyt jums emaila bendra kad zinotumet adresus...
    as labai noreciau jus pamatyt...i Lt planuoju kazkada gruodzio pradzioj tai gal isheis!!
    buciuoju geru tolimesniu medaus menesiu!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Taip taip, ir oi, kaip bėga metai ir laiko nesustabdys, ir kaip mano mintys bėga tolyn...
    Aciu uz pagyra blogui, bet jis dar niekur nedingsta ir nedigs, dar oi, kiek visko bus...

    AtsakytiPanaikinti
  4. ojei, tikrai kaip greitai! nieko nebus, teks jums ir toliau bloga rasyt, vardu tu, kurie skaito!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū už atsakymą į rūpimą klausimą (kada jus Lietuvoje sutikti) :) O šiaip įsivaizduoju puikiai jūsų nuotaikas - tarp noro grįžti, draugų bei artimųjų pasiilgimo ir noro pasimėgauti paskutinėmis galimybėmis ten, kur esate. Ir žinau, kaip jau nesinori nieko didelio atradinėti, tiesiog mėgautis tomis vietomis, kur buvo gera ir relaksuoti... :) Bent jau mums taip buvo, bet matau, kad ir jums panašiai ;) Linkiu sėkmės ir mažų džiaugsmų paskutinius du mėnesius. Kai grįšite, apsikeisime patyrimais (ne iš tos serijos "tai kur labiausiai patiko").

    AtsakytiPanaikinti