2009 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Kodėl Japonijos princesei pasisekė labau nei Margaret Thatcher

Todėl, kad Masako vardu pavadinta orchidėja - daug gražesnė. O Geležinei ledi singapūriečiai paskyrė tokią susisukusiais lapeliais. O Ivanui Gasparovičiui, Slovėnijos prezidentui, irgi pasisekė, nes jo orchidėja štai kokia. Bet aišku, matyt nėra negražių orchidėjų. Buvau Orchidėjų soduose Singapūre. Negali likti abejingas toms gėlėms, manau, kad mano šeimos gėlininkes ištiktų širdies priepuolis nuo tų gėlių grožio. Aš irgi vaiksčiojau ir aikčiojau. Pavyzdžiui, man patiko šita, kuri norėtų būti narcizu: Arba štai šita gražuolė.

Orchidėjų biznis bais populiarus čia. Kaip jie patys sako, jų botanikų pastangos išvesti vis daugiau ir gražesnių orchidėjų, pridėjo Singapūrą į pasaulinį gėlių žemėlapį. Mano favoritė - šita tigrinė, Ji dar ir kvepia dieviškai.
Nuostabios gėlės. Nuostabus sodas.

4 komentarai:

  1. Rita, negaliu nesutikti - vaizdai fantastiski. Ypac Jurgai patiko.
    Aisti, kuo tamsta boicus nustebinsi?

    AtsakytiPanaikinti
  2. akhem. nežinau, kaip jūs, aš noriu aisčio įžvalgų back on track. akivaizdžiai jų prinokęs, tik paraginimo laukia :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. oi, kaip faina berniukai, kad jūs susižavėję skaitote mano įrašus ir nuo jų kaifuojate:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Boicai, liepa daug laksciau, maudziausi, meditavau, skaiciau knygas apie man naujus verslo modelius ir dirbau galvokle. Kitaip tariant, susitelkiau i kita veikla nei kelione ir izvalgos is jos :))) Todel mano kisenes beveik tuscios pastabu. Turiu tik viena erezija apie zodzio laisve ir demokratija. Parasysiu, ka galvoju ta tema, tik jus, pls, duokit sodriai savo minciu busimo posto komentaruose, nes mano nuomone dar nera iki galo suformuota ir ten gali buti zhostku skyliu ;)

    AtsakytiPanaikinti