2009 m. balandžio 19 d., sekmadienis

Born To Be Wild

Grįžau. 10 parų ir 4 valandos. Tai buvo įspūdingas dvasinis nuotykis. Dabar apie save žinau gal net ir truputį daugiau, negu norėčiau. Phra Chaibodinas sakė, kad jei toliau medituosiu, sužinosiu dar daugiau. Medituosiu. Bet, atsiprašau, ne po 10 valandų per parą. Labiausiai pasiilgau žmonos, po to žmonos, o tada žmonos. Todėl dabar einam į be proto ilgą vakarienę į nusispjaut kokio brangumo restoraną. Norisi kalbėtikalbėtikalbėti ir žiūrėti į akis. Nes iki tol buvo "no talk, no eye contact, walkingsitting walkingsitting, knowing knowing knowing". Mintyse parašiau gal kokius 20 postų. Sudėliosiu viską į lentynėles ir papasakosiu. Bet truputį vėliau. Dabar - laikas bendrauti.

8 komentarai:

  1. šimts respecto taškų!
    aš dar šiandien, važiuodamas į darbą, taip pagalvojau - įdomu, kuo skiriasi mano ir aisčių dienos planavimo rūpesčiai...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aisti, BRAVO! :) ypač dėl to atsarginio plano Ritai :))))))

    Redai, skirtumas Nr. pirmas, nuo dienos pradžių pradžios: pažadina vaikai :))) na, ir t.t. pašlo paiexalo :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jega, Aisti! Laukiam labai ziniu is taves.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nerealu! Trumpas, bet koks šiltas įrašas. Net pavydu, lėtai vaikščiot jau išmokot, dabar ir vienas kito žvilgsnyje paskęsti mokėsite.
    Linkėjimai iš Bru :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mūsų dienos planavimas paprastas - suglvojam vieną kokią veiklą norime padaryti per dieną ir ką darysime poryt. Tada padarome parengiamusius darbus porytdienai ir suplanuotą svarbiausią dienos veiklą. Pavyzdžiui, šiandien pasirengėme kelionei link Kambodžos sienos ir padarėm net du dienos prioritetus - pirmas, pabrowsinom ir paskaipinom Lietuvon, antras - maudėmės baseine:) Vot y ves skaz. O dėl vienuolyno, tai kuo toliau jis tolsta, tuo paprasčiau viskas atrodo:)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikas sugrizes. Kantriai laukiam posto ar postu, kiek ten ju liks kai susigules...

    AtsakytiPanaikinti
  7. Tuoj paaiskes, kad vienuolynas tera pigus budas lengvai pasipelnyti is turistu... :)

    AtsakytiPanaikinti