2009 m. balandžio 3 d., penktadienis

Long Live The King

Šiame bloge nei žodžiu neužsiminsim apie Tailando karalių. Kodėl? Todėl. Šiandien vietinis blogeris gavo 10 metų už karaliaus nuotraukų (pakoreguotų :)) publikavimą savo bloge. Be to, šiukštu negalima laižyti pašto ženklų, nes ant visų yra karaliaus atvaizdas (gerai, kad priminiau Ritai, kai Phangane gatvėj ji prie liežuvio kėlė ženkliuką skirtą Rokui ir Taurui atvirutei) ir mindyti pinigų, nes visurvisur karalius, žinoma, jaunas jaunas gražus gražus, nors dabar jam 82. A Lenin takoj maladoj :))
Prie "poilsio kambario" mūsų svečių namuose Ajutajoje.

Naktinėje Ajutajoje

Užeigoje, kur šįryt pusryčiavome

Ant pinigo.

Karalius ya labai mylimas ir gerbiamas. Iš tajų sužinojome, kad jis yra geriausias žmogus pasaulyje, pats augina ryžius ir gali iškviesti lietų. Apie tai gražiai užsimena ir vietinė spauda. Taip, jis įtakingas. Jo valdžia tokia svari kaip Didžiosios Britanijos arba Švedijos karalių. Jie, beje yra geri draugai. Šiuo metu jis sveikas ir neserga, ką patvirtina jo atvaizdai mieste.

Jurgi, pasakyk, koks Tavo adresas? Dovanų laivo kapitonas parašė SMS, kad jau pakeliui į Lietuvą ir jau pasiekė Samoa, bet kad mes pamiršom jam pasakyti, kur pristatyti kuprines su lauktuvėmis.

7 komentarai:

  1. aš tai du klausimus turiu: pats karalius turi įtaką priimant sprendimus dėl panašių atvejų, ar "in the name of god"..? o antras būtų: kaip ten su tuo himno grojimu per garsiakalbius šeštą vakaro ir privalomu sustingimu ta proga - mitas ar tikrovė?

    ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  2. as tai viena: tos mano lauktuves... ju nesimato nuotraukose... tik dvi kuprines... o ta trecioji, kuri mano... :)))))))))))))))))))))))))))))

    AtsakytiPanaikinti
  3. jo, ir jurgiui atsakykit. ačiū vėl :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nope, 18 val negirdėjome nieko dainuojant ir nematėme neko stovint. Business as usual. Tiesa, kažkur nuo 17 iki 18:30 per garsiakalbius prie elektros stulpų kažkas kasdien kalba. Prachekinsim, gal tai himnas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Kukliai jus cia. Ir dar + 5 euro. Saunuoliai.

    Skubiai ieskau naujo, minimum 300 m2, buto. Kai turesiu duosiu zinia.

    Jei nepavyks, gal pradziai galesime sudeti Pylimo?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Patikslinu dėl himno. Ajutajoje sutikome britų porą, kuri papasakojo, kad 18 val Bngkoko Lumpini parke pradeda groti himną ir visi sustoja. Tie anglosaksai iš Šiaurės Amerikos, kurie nesustoja ir garsiai klausinėja "what's going on" yra varstomi piktais žvilgsniais.

    AtsakytiPanaikinti
  7. drįstu spėti, kad jie klausinėja dar ir "is it dangerous?"

    AtsakytiPanaikinti