2009 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

dvieseAzijoje eFinalas

dvieseAzijoje baigė savo žygį.

Gimstančio dievo ir grįžtančios Saulės šventė yra gera diena e-finalui. Todėl šiandien išsiuntėme savo įspūdžių e-knygą užsiregistravusiems skaitytojams.

Jeigu e-knygos norite ir jūs, parašykite mums į dvieseazijoje eta gmail.com.

18 komentarų:

  1. O ji kuo nors skirsis nuo sito blogo pasakojimu?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaip pažiūrėsi. Iš esmės keli čia dar nebuvę blogo įrašai vienoje vietoje.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai is esmes blogo pdf'as, aiskuma.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, man tai nepanašu į blogo atkartojimą - daug apibendrinimų, atsakymų į dažiausiai užduodamus klausimus ir pan. Gal knyga taip skambiai ir nepavadinsi, bet buvo tikrai įdomu. Ačiū! :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O aš kažkodėl taip ir negavau:(
    2 laiškus parašiau ir nėr siuntinuko...:(

    AtsakytiPanaikinti
  6. e-knygoje yra apibendrinti įspūdžiai. Bet ji nėra blogo atkartojimas. Didžioji dalis info yra absoliučiai nauja, bloge neaprašyta. Tai taip pat nėra blogo įrašai vienoje vietoje. Tokio ilgio įrašų internete niekas nerašo. Dėl skambaus pavadinimo "knyga". Parašėm disclaimerį, Žydre ;) O šiaip tikslaus apibrėžimo kas ir kokia turi būti e-knyga nėra, todėl mes esame visiškai ramūs taip vadindami savo pasakojimus. Beje, užtenka pasižiūrėti kokias e-knygas leidžia Sethas Godinas, kad būtum visiškai ramus ;) Loreta, išsiuntėm Tau failą per Kalėdas. Adresu: sutrumpintas vardas.pavarde eta gmail. Šiandien išsiunčiau dar kartą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. as turejau didziuli malooooonuma jusu eknyga perskaityti. aciu aciu! va zydre i lietuva gryzo, jus gryzot, ka dabar reikes online skaityt? :)

    AtsakytiPanaikinti
  8. Na, dėl "knygos" aš čia nesikabinėju, man viskas puikiai, parašiau tam, kad tie, kas tikisi, kad čia yra "blogo pdf'as", geriau žinotų ko kito tikėtis ;) Kaip sakoma, "kak karablik nazyvioš, tak ano i paplyviot" :))

    Lora, neliūdėk, manau, bus ką skaityti. Lietuviai pastaruoju metu aktyviai atranda savo keliautojų geną :)

    AtsakytiPanaikinti
  9. Lora, cheers; Žydre, apie korabliką geras buvo :))) Ir apie keliautojų geną tikra tiesa. Gavom krūvą laiškų iš kylančių į Aziją sausio mėnesį. Jei jie turės blogus, įdėsiu nuorodą į mūsų kelionių meniu kairėje paraštėje. Ir šiaip visų dabar judančių po gaublį sudėsiu, tad siųskit savo nuorodas, bičiuliai:)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Kita vertus... Dėl to kelionių geno... Už savaitės mūsų kelionių puslapyje - vėl gyvi įspūdžiai iš naujos kelionės. 2,5 mėn. "live" ;)

    AtsakytiPanaikinti
  11. Kokiame regione buvo kelionė?

    AtsakytiPanaikinti
  12. Bus. Išskrendu pasiblaškyti po centrinę ameriką. Jei viskas gerai, kaip sakoma :)

    AtsakytiPanaikinti
  13. Jėga!!! Ar turi misiją, darai ekspediciją, ar šiaip?

    AtsakytiPanaikinti
  14. turiu minty vieną misiją ir vieną tarkim "ekspediciją" (čia kaip su tuo "karabliku", gal ir per skambus pavadinimas, bet kodėl ne). na, bet pažiūrėsiu, kaip ten "gausis".

    AtsakytiPanaikinti
  15. Kai paskaitau mūsų įrašus po dviejų metų, matau kad įvykiai 2009 metais mūsų šiandieniniam gyvenimui turėjo fundamentalią įtaką. Panašiai, kaip šie įvykiai Vakarų pasauliui, tik iš pozityvios pusės http://www.youtube.com/watch?v=LqIndOEE00c&feature=related Keliaukim maksimaliai, OK? :) Aistis

    AtsakytiPanaikinti