2009 m. gegužės 11 d., pirmadienis

Rattanakiri. Lietuva – bus laisva

Ban Lung miestelyje, kur prieš sėdant ant kėdės reikia ją nusivalyti nuo raudonų dulkių, kur tėra dvi gatvės ir tos pačios labiau panašios į papajos vaisių kokteilį, ypač kai palyja, tyrinėjame apylinkes toliau. Kriokliai vis dar nepabodę, maža to, čia sugeba dar labiau nustebinti – šįkart todėl, kad labai laukiniai, be žmonių, neišpuosėlėti ir su chrestomatiniais peizažais. Susirandame draugų, kurie, arba seka Aistį Arba išsižioję stebi, kaip jis maudosi arbatos su pienu spalvos vandenyje. Turi jie čia ir įspūdingą kraterinį ežerą – įspūdingą, nes vanduo skaidrus ir šiltas. Gamtovaizdis aplink ežerą – gal net i Lietuvą primena. net atrodo kaip Lietuvoje, tik tiek, kad vandeny netrunka apspisti mažutės krevetės.

7 komentarai:

  1. Video 100 balu! Aukstesnio skardzio paieskokit - suolininkas i vadeni galetu pvz. dali himno sugiedot ar sudeklamuot bent jau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai jau man patiko jusu mokytojavimas.O tu Rita nenorejai i pedagogini.

    AtsakytiPanaikinti
  3. laikas turėt ne tik foto, bet ir video skyrelį. suku ir suku.

    AtsakytiPanaikinti
  4. video super!!! norim daugiau!!! :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. OK, bus daugiau video. Bet reguliarumas bus nereguliarus. Internetas letas ir brangus, tai filmo biudzetas bus didesnis, nei akcininkai sau gali leisti:) Be to, esame Laose. Atims viza, jei darysime ka nors pagal plana ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Video ziauriai gerasm reiktu pratesimo...ir AS noriu dar! :-)

    AtsakytiPanaikinti