2009 m. birželio 6 d., šeštadienis

Valio, šalta!

„Mus ištraukė. Mes reikalingi!“- sušuko šiltas megztinis, striukė nuo lietaus ir dideli batai vienbalsiai. “Tris mėnesius kratėmės kuprinėse, jau mums buvo grasinama išmetimu, ir štai, ačiū Sapai, miestui 1500 metrų aukštyje, kad mes tapome naudingi“. Džiaugiamės už mūsų šiltuosius daiktus ir mes. Jie labai smagiai suėjo čia. Kaip faina, kai šalta!!! Beje, Sapa – ir šiauriausia mūsų kelionės vieta – 22 laipsniai ir 21 minutė Šiaurės platumos, nuo šiol leisimės tik žemyn. Sapoje smagu, nes šalta, gražu ir daug spalvingų kalnų tautelių žmonių. Pastarieji gal kiek ir įkyrūs su prašymu pirkti iš jų, bet negadina viso miestelio ir apylinkių smagumo. Kalnų, ryžių terasų, slėnių ir kalnų upių grožiui nusakyti žodžių trūksta. Fotoaparatas springsta nuo nuotraukų ir dar negana. Kaip tą grožį ir jausmą užkoncervuoti....Neįtikėtina, įspūdinga, superultraommm.

7 komentarai:

  1. Patenkinti G7-uku (ar 9-uku)? :) Kokios talpos korta turit, beje?

    kiaulia

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pritarimo šūksnių šitam postui iš šaltos, vėjuotos, aplytos Lietuvos tikrai nesulauksit :) Čia, pas mus, sako, žmonės pasižiūri pro langą, kur koks plius 7, tada užsideda akinius ir pasižiūri į kalendorių (citata čia).

    Valdai,aš esu 9tuku, kurį pirkau nusižiūrėjus į Ritos, labai patenkinta, aišku, mano apimtys toli gražu, bet užtat mano Marija kada nors bus žymi fotografė, nes pradeda nuo dabar. Taigi, jam vargšui tenka ir kokias sūreliuotas rankas kęsti ir kokį viena kita -nioliktą trinktelėjimą žemėn..

    AtsakytiPanaikinti
  3. tų žmonių išradingumas ir amžinas užsispyrimas, panašu, buvo ne paskutinė priežastis skalbiant jankių šiknas :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Redai, puikus pastebėjimas. Kaip sakė prancūzas Nikolia, tauta, kuri nepasidavė kinų invazijoms, išvarė prancūzus, sutriuškino amerikiečius, negali būti skysto charakterio.Tas ir matosi.
    O dėl darbštumo - prieš mūsų viešbučio langus Dien Biem Phu bičiukas iki vidurnakčio dirbo metalo pjūklu. Kartoju iki vidurnakčio, metalo pjūklu.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mes džiaugamės savo g7, dar nepavedė. Visų jo funkcijų vis tiek neišnaudojam. Dviejų kortelių po vieną gb kol kas užteka, bet mes gi ir ne hardkoriniai keliautojai ir fotografuotojai.
    Beje, po to, kai mes isigijome g7 nusižiūrėję nuo Valdo, nuo manes nusižiūrėjo ne tik Vaida, bet ir dar kokie penki žmonės. O Bangkoke jau mačiau G10.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Oi vaikai, negaliu patiket, kad jau tris menesius keliaujat...tai juk jau tai daug...Senokai jau lankiau Jusu puslapi, nes mes irgi keliavom:) buvom Graikijoj:) tik savaite:) labai juokingai skamba, kai palygini su Jusu keliones trukme, bet man jau NET metus nekeliavusiai ir su 4 menesiu Meta tai buvo kelioniu kelione:):):) buckiai riebiausi ir sekmes Jums!

    AtsakytiPanaikinti
  7. super vaizdeliai! gal trekkinot po terasas? mums ne taip pasiseke, kai atvykom i Sapa, ji visa buvo debesyje, nieko nesimate toliau kaip 20-30m. spinduliu. ir nebuvo aisku, kiek dar tas debesis uzsilaikys - diena ar pora savaiciu. tai ir trekkint nebuvo prasmes. lucky you ;)

    AtsakytiPanaikinti